Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Τοποθεσία: Μυριοφύτου 1

 


Κοιτάζοντας αυτή την φωτογραφία έτσι όπως γέρνω πάνω στην τούρτα μου ευλαβικά (πιο στημένο πεθαίνεις) με την άσπρη κάλτσα,την τουίντ γκρι φούστα που λίγο με τσιμπούσε στα πόδια  και το ριγέ πουκάμισο με την άσπρη ζιβάγκο κατάλαβα ότι έχασα μια μεγάλη καριέρα στο τηλεμάρκετινγκ!

Η μαμά με ριγέ γιλέκο, ζιβάγκο και καμπάνα παντελόνι προσπαθεί να κρατήσει την αδερφή μου ντυμένη κι αυτή με ζιβάγκο, φούστα, πουκάμισο μη και σβήσει τα δικά μου κεριά και μαλώσουμε μπροστά στον κόσμο ! Όλες ντυμένες ασορτί με κομποζέ υφάσματα δένουμε ιδανικά με το μουσταρδί κοτλέ σαλόνι και τα πλεκτά σεμεδάκια που στόλιζαν τα τραπέζια! Η κουρτίνα με τις μαργαρίτες,το μπουρί της σόμπας και η βιτρίνα με τα γυαλικά και τα κρυστάλλινα ποτήρια έδεναν με τον πλούσιο πολυέλαιο που δέσποζε αυτοκρατορικός πάνω μας. Να προσθέσω ότι έλειπαν κάποια κρύσταλλα σαν δάκρυα γιατί τα είχαμε βγάλει και τα κάναμε διαμαντένια σκουλαρίκια όταν παίζαμε τις τραγουδίστριες και κουνιόμασταν μπροστά στους καθρέφτες της βιτρίνας!

30 Ιανουαρίου 1977 κι εγώ έκλεισα τα δώδεκα πάνω στην κόκκινη βελέντζα και κάτω από τον λαμπερό πολυέλαιο, ανάμεσα στα κοτλέ,στα ριγέ και στα τουίντ !🌹

Δεν υπάρχουν σχόλια: