Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

τα μοντέλα του facebook.....part 5





μοντέλο νούμερο 15
εμ δεν τα προλαβαίνεις όλα κυρά μου....και σπίτι και παιδιά και facebook....είναι το μοντέλο που σιδερώνει και μαγειρεύει παρέα με το λάπιτοπ......που τα παιδιά  της λένε ξεκόλλα.....που παίζει παιχνίδια , που βάζει τραγούδια, που λέει καλημέρες και καληνύχτες.....που κάθε μέρα λέει θα το κλείσει το ρημάδι και δεν θα ξαναμπεί....που έκανε φίλους εκεί μέσα....που βρήκε παλιούς....που πολλές φορές βάζει like χωρίς να βλέπει....δεν βαριέσαι......που θέλει να βολτάρει στους τοίχους και να σχολιάζει...που τρέχει να τα προλάβει όλα....κούραση μιλάμε όχι αστεία.....είναι το μοντέλο είμαι κι εγώ στο facebook και   θα  τα κάνω όλα μαντάρα.....
συμβουλή προς τα θύματα:
ακίνδυνο μοντέλο αλλά μπορεί να σε κουράσει...έλεος κάθε φορά με τις διαθέσεις του....έχει πρόβλημα σίγουρα .... απ' τα ψηλά στα χαμηλά...αν δεν το αντέχεις το διαγράφεις ...μη σου κάνει και τα νεύρα τσατάλια....αν θες και τσατ και μπλα μπλα......ξέχνα το είναι πάντα κλειστό....


μοντέλο νούμερο 16
εδώ έχουμε μεγάλο κάλο...μαρί ποια νομίζεις πως είσαι???   τι το πέρασες το facebook....πρεσβεία και ψάχνεις τον πρέσβη?....έλεος μαρί...καλά που είναι και οι αλλού για αλλού και σου βάζουν κανένα like...χεστήκαμε τι θα ψωνίσεις και που θα φας....μας γέμισες αναρτήσεις με burberry και φουα γκρα .....άσε που από κάπου σε ξέρω.....από ποιο χωριό είπες πως είσαι????
συμβουλή προς τα θύματα:
....μόνο για πρέσβεις και νεόπλουτους.....οι υπόλοιποι απλώς είστε  η μπασκλασερί....


μοντέλο νούμερο 17
ο ποιητής....αχ δεν μπορώ...όλη η Ελλάδα γράφει χρυσέ μου.....βάλε το ποίημα σου και τέλειωνε....όποιος θέλει θα το διαβάσει...μη μας στέλνεις και εκατό mail να μας φλομώσεις....και είναι κι ατέλειωτα.....ναι ναι το ξέρουμε θες να μας δείξεις το μεγαλείο σου.....τα νεύρα μου όμως...αν δεν συμμορφωθείς θα σου στέλνω κάθε μέρα  ιούς...έλεος!!!!!
συμβουλή προς τα θύματα:
αν είσαι πολύ ευαίσθητο άτομο.....την έβαψες....μην αυτοκτονήσεις ....μπορείς να τον διαγράψεις.....άντε τώρα να σας δω πως διαγράφετε έναν ποιητή.....με το λουλούδι ή με την καρδιά ενός μαρουλιού???? 


συνεχίζεται....


http://elli-seasons.blogspot.com/2010/11/facebookthe-end.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω το επομενο επεισοδειο!!!
Nα σαι καλα βρε Ελλη, μας φτιαχνεις τη διαθεση :)))))

Theodosia είπε...

Ξέχασες το μοντέλο της τρελής (που είμαι γώ κι η ΜΑΓΙΣΣΑ Κίρκη) κι όλα τα σαρκάζουμε. σαν τα καρπούζια όλα τα μαχαιρώνουμε.